Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /homepages/18/d207282849/htdocs/chisinau/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
8 joburi care iti ofera libertate
 
 
    
  Comunitatea #Chisinau
 
 User Info & Key Stats   
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
09:08:03, Sunday, 23 September, 2018
32521 Posts in 2272 Topics by 6002 Members
Latest Member: fredricalbert
Comunitatea #Chisinau  |  Real Life  |  Propuneri & Cereri de lucru  |  Topic: 8 joburi care iti ofera libertate

citate amuzante ale online-ului moldav
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author
Topic: 8 joburi care iti ofera libertate  (Read 4940 times)
« on: 09:15:57, Wednesday, 07 April, 2010 »
Apelsino4ika Offline
Scriitor emerit
****
Gender: Female
Posts: 706

View Profile

    Nu te-ai saturat sa faci in fiecare zi acelasi drum spre birou? Sa blestemi drumul imposibil, aglomeratia infernala si poluarea din oras? Atunci ce ar fi sa stai acasa si sa lucrezi din propria ta oaza de liniste? Aceste joburi sunt perfecte daca te bate gandul sa renunti la drumurile dus intors spre birou smiley!

1. Jurnalist:Talentul scriitoricesc nu tine de locul in care esti, asa ca nu vad niciun motiv pentru care nu ai sta acasa daca esti jurnalist, mai ales daca nu faci munca de teren (precum reporterii pe politic).Discuta cu superiorii tai si stabileste o modalitate prin care sa poti lucra de acasa in loc sa iti pierzi timpul de pomana pentru a ajunge la birou.

2. Fotograf:E clar ca nu poti fi fotograf si sa stai toata ziua acasa smiley, insa nu e niciun motiv pentru care are trebui sa te "incui" intr-un birou.In era laptopului si a cablului de date poti sa iti trimiti pozele in cateva secunde de la un capat la celalalt al lumii. Nu vad de ce nu ar ajunge si in redactia ta, fara a mai fi nevoita sa dai si tu o fuga pana acolo!

3. Web designer:Creativitatea iti va da tarcoale mai abitir daca lucrezi din biroul de acasa, decat daca ai sta lipita de monitor intr-un birou cu alte cateva zeci de persoane.Stabileste un sistem de lucru de acasa si ai sa observi ca vei avea un randament sporit daca lucrezi intr-un mediu mult mai potrivit decat cel de la birou.

4. Asistent virtual:Din ce in ce mai multe magazine online au nevoie de asistenti virtuali pentru clientii lor. Nu trebuie sa faci altceva decat sa ii ajuti pe vizitatori sa aleaga produsele care le plac.Daca esti interesata de domeniul cu pricina (moda, design interior), atunci cu siguranta te vei descurca de minune si vei reusi sa fii de real ajutor pentru potentialii clienti.

5. Operator de date:Nu ai prea multe de facut daca alegi sa fii operator de date, insa trebuie sa recunoastem ca e un job simplu si care te poate ajuta sa stai acasa.Daca esti intre doua joburi sau vrei sa castig si in plus dintr-un al doilea job, atunci poti sa faci asta chiar de la tine de acasa

6. Designer:Creativitatea si libertatea merg mana in mana, asa ca nu ar trebui sa fie nicio surpriza ca ai mai multe idei inovatoare daca lucrezi de acasa.Fa un portofoliu cu ideile pe care le ai si prezinta-le agentiilor. Mentioneaza de la bun inceput ca realizarea lor se va face din incinta casei tale.

7. Baby sitting:Daca ai experienta, atunci iti va fi foarte simplu sa ai grija de micutul altcuiva. Iar daca chiar tu esti mamica, poate ar fi mai bine pentru toata lumea sa faci asta smiley!Insa trebuie sa le explici angajatorilor ca vei avea grija de micutul lor numai de la tine acasa (fara deplasarea la domiciliul lor). Practic micutul tau va avea un prieten, iar tu un job nou.

8. Asistent shopping:Stiai ca din ce in ce mai multe persoane ocupate apeleaza la serviciile unui asistent shopping? Practic trebuie doar sa faci cumparaturile altcuiva si sa ii organizezi garderoba.Un job placut si cat se poate de liber, nu e chiar la fel sa te plimbi prin magazine cu a sta noua ore pe scaun la birou, nu?
Logged
Reply #1
« on: 08:50:44, Tuesday, 14 June, 2011 »
Ygor Offline
Unde am nimerit?

Posts: 2

View Profile

  OFERTA DE MUNCA. Compania internationala de parfumerie si cosmetica de Brand - RA Group International, recruteaza personal in domeniile : publicitate, consultanta, vanzari, marketing si management. Plata la zi, de la 125 la 350 lei in zi.
   Cei in virsta de 16-17 ani pot fi acceptati doar cu acordul parintilor.
Toate persoanele cointeresate trimit CV pe adresa de e-mail: project.ra@mail.ru si/sau se programeaza pentru un interviu conform orelor si zilelor de primire la GSM: 079113545/069793578 – Igor. Orarul de primire: In fiecare Marti la ora exacta 15.20! In fiecare Joi la ora exacta 16.50! In fiecare Sambata la ora exacta 13.50!
  Oferta e valabila si pentru persoanele care locuiesc in centre raionale si doresc acolo sa lucreze, dar interviul il treceti in Chisinau, la oficiul nostru de pe strada Vasile Alecsandri!
 !!! ATENTIE mai recrutam doar saptamana aceasta, dar d-ra mai puteti incerca sa va prgramati pentru interviu, e posibil sa apara pe parcurs locuri vacante!!!

 ПРЕДЛОЖЕНИЕ О РАБОТЕ. Международная Компания брендовой парфюмерии и косметики - RA Group International, проводит подбор персонала в области рекламы, консалтинга, продаж, маркетинга и управления. Оплата на сегодняшний день от 125 до 350 леев в день.
  Желающие с возрастом 16-17 лет могут быть приняты только с согласия родителей.
Все желающие отправить резюме на адрес электронной почты: project.ra@mail.ru                                      и / или запишитесь на интервью в следующие дни по графику который ниже написан, для записи звоните по GSM: 079113545/069793578 - Игорь. Часы приема: каждый вторник ровно в 15,20! Каждый четверг ровно в 16,50! Каждую субботу ровно в 13,50!
   Предложение действительно и для людей, которые живут в районных центрах и хотят работать там, но вы проходите интервью Кишиневе в нашем офисе на улице Василе Александри!
 !!! ВНИМАНИЯ набираем персонал только на этой неделе, но можете попробовать записаться на интервью, могут появится вакансии!!!
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
Comunitatea #Chisinau  |  Real Life  |  Propuneri & Cereri de lucru  |  Topic: 8 joburi care iti ofera libertate « previous next »
Jump to:  


Multzumiri celor ce au participat/participa la dezvoltarea comunitatzii

Responsabilitatea juridica pentru materialele si informatiile publicate in cadrul comunitatzii "#Chisinau" apartine in exclusivitate autorului, realizatorii acestui site declinandu-si orice responsabilitate in acest sens.

        Такси и экскурсии в Париже   Choisir Immobilier   Шпаклевка террако   Immobilier Versailles   Formation MS Project   Formation Primavera   Formation BTP   Formation gestion de projet   Formation management   Toute France   Publicité Internet   Logiciel de gestion de centre de formation  

Ig-Oh Theme by koni.
Page created in 0.055 seconds with 21 queries.