Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /homepages/18/d207282849/htdocs/chisinau/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Multasteptatul IPAD a fost scos deja in vanzare!
 
 
    
  Comunitatea #Chisinau
 
 User Info & Key Stats   
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
09:42:38, Sunday, 23 September, 2018
32521 Posts in 2272 Topics by 6002 Members
Latest Member: fredricalbert
Comunitatea #Chisinau  |  Teme Generale  |  Stiintsa si Tehnica  |  Topic: Multasteptatul IPAD a fost scos deja in vanzare!

citate amuzante ale online-ului moldav
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author
Topic: Multasteptatul IPAD a fost scos deja in vanzare!  (Read 5740 times)
« on: 10:31:29, Monday, 05 April, 2010 »
Apelsino4ika Offline
Scriitor emerit
****
Gender: Female
Posts: 706

View Profile

Ce-i drept, deocamdata, doar in magazinele distribuitorilor Apple din Statele Unite. Supranumit si tableta minune, IPAD-ul este acum in mainile a mii de oameni care au stat la coada ore in sir pentru a-l cumpara. IPAD a fost lansat oficial la sediul Apple din New York. Fanii s-au asezat la coada cu noaptea-n cap, hotarati sa fie printre primii care isi vor cumpara noua tableta informatica de la Apple.Noul computer se situeaza undeva intre laptop si telefoanele mobile de ultima generatie. Unii cred ca IPAD-ul va duce la disparitia actualului laptop. Altii insa spun ca este doar o gaselninta comerciala, care nu aduce nimic nou fata de ce exista deja pe piata. Ecranul tactil permite navigare pe Internet, consultarea e-mailurilor, urmarirea unor filme de inalta calitate, jocuri, aplicatii care au fost deja dezvoltate pentru iPhone.  Noul computer a fost prezentat oficial la sfarsitul lunii ianuarie. Cei care vor cu orice pret sa il aiba trebuie sa scoata din buzunar cel putin 500 de dolari.
Logged
Reply #1
« on: 11:51:08, Friday, 15 October, 2010 »
Bad Apple Offline
Cunosc literele

Gender: Male
Posts: 56

View Profile

Bravo lor, respect Apple pentru tot ce face, chiar daca uneori o cam da in bara.
Logged
Reply #2
« on: 19:45:13, Friday, 15 October, 2010 »
Apelsino4ika Offline
Scriitor emerit
****
Gender: Female
Posts: 706

View Profile

hm e foarte fine ipadul l-am vazut pe net
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
Comunitatea #Chisinau  |  Teme Generale  |  Stiintsa si Tehnica  |  Topic: Multasteptatul IPAD a fost scos deja in vanzare! « previous next »
Jump to:  


Multzumiri celor ce au participat/participa la dezvoltarea comunitatzii

Responsabilitatea juridica pentru materialele si informatiile publicate in cadrul comunitatzii "#Chisinau" apartine in exclusivitate autorului, realizatorii acestui site declinandu-si orice responsabilitate in acest sens.

        Такси и экскурсии в Париже   Choisir Immobilier   Шпаклевка террако   Immobilier Versailles   Formation MS Project   Formation Primavera   Formation BTP   Formation gestion de projet   Formation management   Toute France   Publicité Internet   Logiciel de gestion de centre de formation  

Ig-Oh Theme by koni.
Page created in 0.09 seconds with 21 queries.